Moj internet dnevnik
zodax
Blog - srpanj 2009
petak, srpanj 17, 2009

Jučerašnje OTVORENO zaslužuje poseban osvrt. Nevjerovatna haranga u maniri nacrnijih dijelova prošlosti nastvalja se pod dirigenticom koja se usuđuje nazvati, novinarkom i medijskim djelatnikom, Dijanom Šelebaj.

U cilju, valjda se osjetivši osobno ugroženom i želji da pomogne žrtvama obiteljskog nasilja, ugradila je ne ciglu već CIGLETINU u cilju daljnje kriminalizacije muškaraca a koji je strašno divno demonstrirala Neva Tolle koju se doživljava kao stručnjakinju.

Očigledna da tzv. novinarka nije informirana o djelovanju i životu persone koju doživljava kao stručnjaka ( je li to ide u pripremu posla???) a nije pobogu ni informirana o diskriminacijskojm šovinizmu koji navedena dama sprovodi a što joj «otvoreno» kaže osoba koja je bila the 1st u zaštiti ljudskih prava, Erin Prizzy.

Normalno, stručnoj novinarki nije ni na kraj pameti informirati se o temi...nego pridonijeti daljnjoj harngi na muški spol.

Dakle ne zaštita žrtvi nasilja, ne zaštiti djece, nego čemu? Šta su oni to zaključili? Osim protekcije pri slučajevima obiteljskog nasilja, nepriznavanja postojanja psihičkog nasilja, zanemarivanja nasilja i umorstva koje žene ( ako se već djelimo tko ih čini – dakle ne zločinci, već muškarci ili žene ) predlaže se represivniji pristup gdje btw. uz osnovne postavke da je muškarac počinitelj, predlaže daljnje kažnjavanje u finacijskom smislu.

Drage dame u borbi za dominaciju ne slušaju dobronamjerne, umjerene ljude oba spola već križarski hrabro, sa bedakušom kao dirigentom pripremaju teren za slijedeće strašno nedjelo, posljedicu svoje borbe za dominaciju. Kako revolucija jede svoju djecu a statistika je na strani da će najvjerovatnije slijedeća žrtva biti žena ( jer one LJUDE koji se psihički maltretiraju po bilo kojoj osnovi – partnera ili institucija – ne brojimo – toga nema ) slijedeća žrtva koja je rezultat borbe za kriminalizaciju muškaraca biti će samo još jedna žrtva u «svetom cilju revolucije».

I onda ćemo sve svi zgražavati kad neki izgubljena duša bez mogućnosti i nade okrene ruku na sebe i svoje bližnje. Biti će to novi primjer nasilnosti i potrebe za daljnjom potrebom opće kastracije i možda, kemijskog balansiranja osjećaja.

Ovakve zločince treba zaustaviti jer se ti ne bore ni za prava djece ni za prava ljudi već nas vuku u novi rat spolova a još bih i razumio takav cilj, cilj supremacije jednog spola nad drugim da nije u pitanju briga za osobni materijalni probitak.

Stoga dragi muškarci , žao mi je reći, budite oprezni. Ne se ženiti, ne imati djecu, jer se vaša najvoljenija vječna ljubav u trenutku može pretvoriti u guju djevojku iz šume Striborove. No nažalost Stribor i domaći neće biti na vašoj strani već ćete završiti okruženi zmijama i zmijurinama kao Indiana Jones a kako će te ih nazvati, take your pic. Jedini put po mom sudu jest borba za emancipaciju, ravnopravnost, jednakost.

Nažalost oni koji ne vide ili progledaju kad je kasno, pa ajmo malo izigravati Jehovine svjedoke......

 Nažalost, puno nas će biti i žrtva te antirevolucije, ili možda bolje rečeno revolucije kada ćemo napokon određivati se ne prema spolu već prema onome što jesmo kao – ljudi.

 

zodax @ 14:31 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare