Moj internet dnevnik
zodax
Blog - lipanj 2008
petak, lipanj 27, 2008
Uslikao sam Niku i uskoro Vam pokažem kako je ljepotica narasla i izrasla. Danas bi Nika službeno trebala biti normalno biološko biće stvoreno od dvije jedinke različita spola svoje vrste. Za sada je bila - po duhu svetom.

Ujedno nastavak bitke za djecu da oni vračevi i bezdušnici koji u ime "najboljeg interesa djeteta" potpisuju rješenja i otuđuju djecu od roditelja......

Šta rekoh, ne porekoh......

http://www.barkun.hr/content/view/15187/123/

Pozdravson
zodax @ 11:58 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
ponedjeljak, lipanj 23, 2008
Obavjest svim roditeljima koji bi željeli skrenuti pozornost javnosti na svoj slučaj ili imaju kakvu ideju koju bih trebao spomenuti medijskoj ekipi nezavisnog i respektabilnog medija sa područja Istarske županije.
Namjera mi je prezentirati problematiku na nivou cijele RH.

Stoga ako imate kakvu ideju ili želite poimenice spomenuti svoj slučaj - pošaljite mi podatke na mail zodaxx@yahoo.com.

Pozdravson
zodax @ 15:47 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
utorak, lipanj 17, 2008
Jes da nas puca euforija i sve 5 ali nisam zaboravio razloge bez obzira na slavlje zbog kojih otvorih ovu " ispovjedaonicu".
Inače danas sam se pokačio sa doktoricom ( pedijatricom ). Inače mi vam u našem malom selu nemamo stalnog pedijatra već nekih 10-tak godina. Tako je i sadašnja pedijatrica - inače moja školska kolegica - na zamjeni, valjda do kraja godine. Inače, bivša pedijatrica je imala prosjek da Vas od 5 puta 4 pošalje u Rijeku i prepiše SUmamed.....proživio sam da su mi doktori rekli da mali miš ima tonus - pa sam ga na vlastitu odgovornost odbio ostaviti s majkom - na 7-dnevnom promatranju a isto tako danas sam odbio vući dijete u Rijeku ( 120 km ) jer treba vaditi krv i provjeriti zašto djetetu nakon 13 dana fali 20g do prođajne težine.
Znači, Nika je sve u 5, pupkovina pala, jedemo normalno, u zadnja 4 dana smo dobili 200 g.

Dobro neću sada o dječjoj zdravstvenoj zaštiti jer , biti će vremena. Neću ni o malom mišu ali vam mogu samo reći da je super prihvatio sistericu. Kad je onako nežno pomiliki po kosici, srce vam se zalomi.
No,no...ovom prilikom sam vam htio otkriti kako po 'tvackoj praksi djeca nastaju po duhu svetome.
Naime, Farfi i ja smo u vezi nekoliko godina štono vam se zve vanbračna zajednica. Po pravima i obavezama to vam je izjednačeno sa bračnom zajednicom. 
Međutim kad smo došli u rodilište mada sam doveo ženu s trbuhom do zuba, posjećivao je svaki dan, donio robicu i ostale stavri za Niku i sve ostalo što spada u radnje roditelja koji ne rađa, mene nitko nije pitao ništa. Kao da je Farfalina začela bezgrešno. Nitko ne pita za ime tate, ni kad je rođen ni išta slično. E sad, j... ti zakon. Onda onako pod adrenalinom počneš pitati pitanje, sestre strpljivo objašnjavaju da će se sve to rješiti pri upisu u matičnom uredu. Da je takav zakon.
Pa kakav zakon meni oduzima pravo da budem tata, i to opet o volji drugog roditelja. Mislim sreća da je sve ok ali kako mi je Farfi j... sve po spisku dok je porađala , a šta sam ja trebao napraviti da se odlučila reći da Nika nije moja ( a mogla je ) - trčati po labaratorijama po DNA analizu?.
Sve će se to srediti - na matičnom uredu. 

Eto dragi moji tate samo da znate. Ukoliko ste u vanbračnoj koja je po zakonu izjednačena sa bračnom budite svjesni da će Vam dijete nastati po duhu svetom - do matičnog ureda.

Pozdravson
zodax @ 11:59 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
ponedjeljak, lipanj 16, 2008
Imam 12 dana i moj tata je kao vjerovatno i svi tate počeo već u rodilišu šklocti s digitalcem. Joj, što mi je na živce išlo ono snažno svjetlo. Ipak nisam se previše bunila jer on i ne kuži šta mu ja govorim. Ima mama koja baš fino miriše i kad sam gladna onda mi da nešto fino što jako volim. Je, tata je digao strašnu buku kad je jedna od teta u rodilištu po njegovom mišljenju bila previše gruba sa mnom i cijelo vrijeme priča o nekim bejzbol palicama, stražom oko kuće i pojasom nevinosti....
No dobro, valjda ću skužiti o čem on to baljezga......

U među vremenu - moj 1 dan života......i tada mi je bljeskao pred očima.....ali je prestao kad sam zakenjkala.Drugi dan moga života........Kak je bio dosadan.....taj dan je šarmirao doktoricu i sestre da ga puste unutra jer je morao doći pa je kasnio....a ja sam odlučila spavati jer mi je mama dala...mmmmmmmm

A i buraz me je došao vidjeti.......haha...imam velikog bracu.....pa se vi zekajte sa mnom


I idem ja doma......


Sad se idem malo odmoriti ali javiti ću vam se uskoro......

zodax @ 12:40 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
utorak, lipanj 10, 2008
Rodila se 04.06.2008 godine. Mala stellina ili za one koji ne briju - tatina zvjezdica. 
Ispričavam se što nisam drljao po blogu jer sam preuzeo taktiku DQ-u, sređuj house mali prije no što mačke dođe.
Pa onda sam svaki dan vozio u Rijeku i nazad itd. itd. da ne plačete nad mojom kletom sudbom, sve je 5.

Idu slikice i sve ostalo, uključujući i spisak kletvi kojim Vas časti Vaša patrnerica kad joj ufuraju dripove ( po potrebi ) pa porod počne i traje neko vrijeme. No Farfalina je također, alles OK.

Hvala svima koji ste me posjećivali u ovo vrijeme zaglušne tišine. 

I posebice hvala Diani i Miri ( moram to ovdje reći). Znate kako izgleda nesebičnost?
Ona ljudska kvaliteta kad nešto ustupite nekom što i Vama samima treba ali date to nekom. Ne jer Vam ne treba nego jer ste toliki čovjek da ustupiti TO ( štogod bilo) onom kome isto treba.
Kvaliteta sve manje na cijeni u ovo doba - u se, na se, poda se.
E to su oni napravili i zato im još jednom od srca hvala.
Hvala i Matiji koja mi je slala divne emotivne mailove ( P.S. onaj s pasićima i mačkovima je genitalan ).
I eto, Imanade - došla je i savršena je......

Tipkam Vam uskoro - sos slikicamas.

Pozdravson

zodax @ 12:39 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare