Moj internet dnevnik
zodax
Blog - svibanj 2009
nedjelja, svibanj 24, 2009

Malkice sam se zapustio no eto, onaj obaveze RL-a su me udaljile od borbe za prava djece na ovakav način.

U međuvremenu, ono što je netko nazvao, zločinačka organizacija i u mojem je slučaju poduzela pravne korake kako bi zaštitila svoj dignitet. Jadnji ljudi, toliko se muče i žrtvuju i onda ih nebulozičari diljem RH maltretiraju i prozivaju.

E stati će se njima na rep, institucijama RH jer ne mogu oni tako, je li, uznemiravati svijet svetih krava, upppsss,...zločinačkih organizacija, uppppssss.......centara za socijalnu skrb.

Mada, istini za volju, nešto se malo i mijenja, barem na medijskoj sceni.

Imali smo Latinicu u kojoj Latin pokušava prikazati problem ali ga, u suštini ne razumije. 5+ za zalaganje, - 2 za realizaciju . Šteta što nijedna udruga, osim predsjednika udruge „ Otac za dijete“ nije bila prezentirana kao ni njihov predstavnik. Dakle, opet, osoba ne ljudi, problem ne problemi. Velika šteta , po mom sudu, no dobro. Bolje išta nego ništa.

Onda se konkurentska TV – dakle RTL – pokušao utrkivati pa su snimili prilog.

Opet neznaje i nerazumjevanje viri iz naslova – samohrani očevi.

Koji je to pak naslov? Jedini samohrani je bio onaj frajer što su mu revni CZSS-ovci dijete oteli, u najboljem interesu djeteta, of course. Ostali svi, ovako ili onako djecu imaju sa živim ženama, rastavljeni ili ne.

Znači ne kužim ništa ali fatheri su u modi pa lupaj. Ne znam sam da li je netko, osim mene, napisao išta tim ljudima?  Mislim na  novinare i medije.

Bilo bi dobro kad bi se stvorila neka medijska strategija obje udruge koje djeluju no pošto ne djelujem ni u jednoj, ispuhavam se, kako bi rekao Cipar, na ovaj način.

Možda želim previše, možda i na krivi način. Moramo vjerovati da sve nije uzalud i da se boreći se za našu djecu borimo ne samo na jednom niovu onom koji se tiče naših međusobnih odnosa već i onih koje će oni imati jednog dana.

zodax @ 15:34 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare