Moj internet dnevnik
zodax
Blog - prosinac 2010
četvrtak, prosinac 2, 2010
 

Razmišljam ovih dana ( u trenucima kada imam vremena za to ) o omerti kojom mediji ignoriraju kolektivno silovanje muškaraca.

Ponukala su me na to dva članka iz Jutarnjeg ali i cenzura na jednom forumu. Radi se navodnom silovanju sina sa strane tate. Kako mediji i određena Martina Rajčić unaprijed linčuju navedenog pedofila i silovatelja možete vidjeti ovdje:

 http://www.jutarnji.hr/strava-u-dalmaciji--rastavljeni-otac-silovao-sina-nakon-sto-bi-ovaj-dosao-u-posjetu/907944/

Prestrašno, zar ne? No izgleda da nije sve kako se čini jer za nekoliko sati:

http://www.jutarnji.hr/zlostavljanje-djecaka-u-splitu--splitski-baletani-brane-kolegu---bio-je-dobar-otac--bojimo-se-da-sada-sebi-sto-ne-ucini/908225/ 

što ne bi bilo ni čudno da ne učini bio prav ili kriv.

No ono što slijedi je intrigantnije. Recimo da je frajer uistinu napravio takvu gadost. Vjerujem da bi svi, uključujuči i onu pedofilsku stranku iz Nizozemske tražili najgoru moguću kaznu da ne pričamo o činjenici da mu je fakat bolje da se ubije jer njemu u RH, sa 4,5 miliona stanovnika, posla i života nema.

No pretpostavimo da nije. I tu dolazimo do strašnog dijela. Na stranu što je frajer priveden i ispitan, iskustvo koje dijele razvedeni očevi diljem lijepe naše ( ili njihove) nego me muči činjenica da će u tom slučaju vinovnik koji je dijete podvrglo psihičkoj traumi ( ispitivanja i svjedočenje ispričane priče u koju je dijete uvjereno ) proći kao jedna od žrtava eto zvjerskog, kako bi drage dame rekle, psihopatskog alfa mužjaka.

Za nju neće biti javne osude, osim nekoliko blogova i poneki sajt gdje se čemernici skupljaju - oni koji su osjetili punu emancipiranost i ravnopravnost spolova, niti će biti kaznenih sankcija a kamoli da bi nekog od ovih u sudstvu što se diče nazivom suci - zaključio da je žena bolesna i da je djetetu bolje s drugim roditeljem ( osumljičenim pedofilom ). Neće je policija u lisičinama natjeravati niti će biti emisija o tome što je uzrok i kako kvalitetnije sankcionirati da se takve tragedije poput lažnog optuživanja ne ponove.

Ne vjerujete? Bumo vidli.

Nedavno je na osnovu procjene sutkinje frajer završio u bajbokani. Zašto? Jer ona ne smije riskirati, kako kaže, da je to uistinu istina pa da se desi tragedija.

Osim navedene sutkinje, tu trebamo zahvaliti naročito svim dičnim socijalnim radnicama i ženskim udrugama koje štite prava žena i djece no samo ako su ta prava istovjetna njihovima.

No trebamo zahvaliti i idiotima poput Oreškića, manijaka iz Siska i Rovinja ili Pule na čijim ročištima su se oni čemernici iz prethodnog dijela posta trebali pojavljivati te u medijima i javnim istupima osuditi i zahtjevati najstrože sankcije te sredstva za programe pa da umjesto da babe i babe rade i pilaju po sankcioniranju krivih i nevinih i žderu na državnim jaslama, možda ipak barem otvore info punkt na kojima bi se rastrojenima ipak mogla ponuditi kakva takva pomoć. Trebamo zahvaliti i bijeloj udovici koja uporno gura takve programe ( Kosor - Sarnavka - Vrsalko ) ali i albino glazbeniku, trenutno u glumljenu predsjednika, koji eto ima razumjevanja za otimačice ( đe'š boljeg savjetnika za pitanja o pravima ).

Onaj jadnik koji je završio u bajbokani trebao bi biti izvrszan pokazatelj svakom građaninu muškog spola. Dakle, pišu u kanticu i nema sexa ako se prethodno ne potpiše ugovor o suglasnom karanju. Mada vam vjerovatno i to ne bi pomoglo jer je dokument, eto, potpisan pod prisilom pa je sexa bilo al eto - nedragovoljnog.

Je li ovo društvo postaje društvo crnih udovica koje skidaju glave muškim udovicama ali i onim ostalim udovicama koje smatraju da baš i ne bi trebalo ždrocnuti glavu poslije..je li, znate?

A najgori i najsramotniji su oni alfa beta gama mužjaci tipa sudac, policijac, socijani radnik koji dok crne udovice skidaju glave sve većem broju jadnih crnih udovaca mudro sjede i privode jer eto takav je zakon. Đe'š ti pravde i prava, etike i morala kad imaš ZAKON, ZAKON.

Eto ja ću na slijedećim izborima glasati za stranku koja će se zalagati za primjeni Levitskog zakonika, tj. ako dične institucije RH ne budu našle shodnim da me malo pošalju na preodgoj jer sam eto i ja alfa beta gama - ne crni udovac nego - crni udovnjak.

Možda me netko u trajanju tog preodgoja je li, neki slijedeći alfa beta gama mužjak uvjeri u svojevrsnu svetost sexualnog čina između istog spola pa ću k'o Beachwer iz OZ-a završiti.I otkriti svojevrsnu sexualnu orjentaciju.

Oće neko štititi moja prava da moj šupak bude meni na volju? Sve mi nešto teško u to vjerovati kad čitam o onom sa početka priče. Nema veze, glavno da je sve po zakonu, da tužiteljstvo ima osuđujuću, policija prevenciju a sud rješenje. Super, svi u boj za statistiku. Izgledati će ljepše.

 

zodax @ 00:42 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare