Moj internet dnevnik
zodax
Blog - prosinac 2008
srijeda, prosinac 31, 2008
..čeatitaju i žele novu godinu. Sad bi mago opaliti dugačak pamflet o Gregorijanskom, značenju nove godine u sociološkom i svim ostalim smislovima i kontekstima, no neću.....
...ono što hoću da Vam svima, svima želim uistinu sretni novu godinu da se sve vaše nadanja i želje ispune, komu ljubav, komu novac, kome zdravlje....
svima neka vam je uistinu sretna ta 2009 koja nam je tu....

Pozdravson  i voli vas vaš zodax
zodax @ 21:04 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
četvrtak, prosinac 4, 2008

Neš' ti HTV i javne televizije. Po defaultu bi trbala informirati građane RH međutim ova Hrvatistanska 'vizija nikako da počne prenositi ono što se događa u dijelu lijepe naše pod nazivom Istarska županija.

Mada su Nova TV i RTL TV u informativnim emisijama prenjeli vijest dična Hrvatistanka 'vizija još nije ( osim vijesti prije 3 dana – urednica Ljiljana Saucha, čini mi se ) a kada će ne zna se. Možda kad se lokalni novinar dosjeti da mu se 10 km od kuće svku večer već dvije zaredom narod u plinskoj komori izlazi pred izazivača komore, najveće greenfield investicije, koja radi u skladu s propisima RH, a inspektori zaštite okoliša šalju izvješća kako je sve u redu. A znate zašto? Jer je nemoguće ako niste na licu mjesta osjetiti smrad, tj ako se telefonski raspitujete o uvjetima i to sa menagmentom najveće greenfield investicije, a kad dođete, dođete bez mjernih instrumenata.

Eto to su Vam inspekcijske službe koje vas štite.

No pojavio se jučer Capo – gubernator na nekoliko trenutaka te popričao sa nekim ljudima. I izjavio da se pored ovoga ne može živjeti. I kako on, brižan ( hrvatski –jadan ) nikad nije bio za najveću greenfield investiciju, kako su „ najveću greenfield investiciju „ željeli političari općine Pićan tj. Šetebandjera pardon Ružić Branko te su glavnu operativu izveli IDS-ovac Flinstone – pardon g.Demetlika, bivši i sadašnji gradonačelnih Labina, bivši županijski ministar za gospodarstvo, i g.Lorencin, IDS-ovac, načelnik , joj on nije načelnik on je direktor IDA-e ( istarske razvojne agencije – dilam dilam dilam lovušu podobnima i sređujem nepodobne ).

U međuvremenu narod se skuplja, 02.12.2008 – 200-tinjak ljudi, 03.12. -700-tinjak ljudi, danas, vidjeti ćemo....i buči, huči. U međuvremenu velika Angelina Jolie Ormož Tito poziva u pomoć policiju jer divlji istarski barbari ( koji buče i huče) ugrožavaju imovinu pristojnih europljana i domaćih kvislinga ( koji truju lokalno stanovništvo ) pa neka ta policija koju uzdržavaju ti divlji, istarski barbari zaštiti dične europljane koji serendaju po zakonima i ustavu države Hrvatistanske  kao što ih štiti inspektorica Hrvatistanskog ministarstva zaštitie okoliša – koja isto dobija plaću od tog naroda barbarskog.

Usput djelatnici te iste „najveće greenfield investicije“ pri neometanom dolasku pokušavaju vozilima nasrnuti na barbare u kontekstu argumentacije kvalitete življenja.

Dakle policija s maricom, djelatnici koji gaze prosvjednike, novinari koji ne izvještavaju, eurpoljani i kvislinzi koji ismijavaju zakon i ustav, majmunica, pardon inpektorica koja ne vidi, ne čuje, ne govori ( šteta da nisu dodali 4 majmuna onog sa začepljenim nosom )

Evo to vam se dešava u zemlji Hrvatistanu, hrvatistanskoj Toscani kako joj tepa Capo.

Prilažem i dokazni materijal.......a nastavak slijedi.

Spontani prosvjed protiv Rockwoola 2.12.2008.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/u_SoqVXPZ24&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/u_SoqVXPZ24&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


Rockwool prosvjed 3. prosinca 2008.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jNHW-yoId9o&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jNHW-yoId9o&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


A vi, ostali Hrvatistanci, usmjesto da platite Hrvatistanskoj ' viziji koja vas ne informira, možete platiti umjesto pretplate platite za informiranje - udruzi "naša zemlja" ; Akcija mladih Kršana, ili bilo kojoj koja okuplja građane hrvatistanske, barbare istrijanske kontra uglađenih europejaca i kvislinga.

Pozdravson


zodax @ 11:52 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare